Complete vloerrenovatie

Alles onder 1 dak – van leveren tot afwerken

Wilt u uw huis verduurzamen? Of is uw vloer aan vervanging toe? Wij kunnen dit klusje van a-z voor u klaren! We storten een mooie nieuwe funderingsvloer, leggen daarop comfortabele vloerverwarming en werken vervolgens de vloer af met een anhydrietvloer.

Vloerrenovatie storten schuimbeton

Fase 1 – Schuimbeton

De nieuwe funderingsvloer

Nadat de complete vloer verwijderd is, storten wij een nieuwe funderingsvloer. We storten een vloer van schuimbeton. Schuimbeton heeft een hoge isolatiewaarde en is zelfnivellerend, wat het tot een perfecte funderingsvloer maakt. Voor meer informatie over schuimbeton, kijkt u hier.

Vloerverwarming op tackerplaat

Fase 2 – Vloerverwarming

Comfortabel gelegd

Onze erkende installateurs leggen graag uw nieuwe vloerverwarming aan, zodat u er straks warm bij zit. Om het rendement van de vloerverwarming te optimaliseren, leggen wij de vloerverwarming op een akoestische tackerplaat. Deze tackerplaat heeft hoge isolerende eigenschappen en verbetert de akoestiek van de vloer. Hier leest u meer over de akoestische tackerplaat.

Storten anhydriet gietvloer

Fase 3 – Anhydriet gietvloer

Sneldrogend en hoog rendement

Onze Giet Mooi anhydriet dekvloeren zijn de perfecte combinatie met vloerverwarming omdat het een hoog rendement biedt. Het zorgt voor een zeer goede geleiding en voor een efficiënte en comfortabele warmteoverdracht. Hierdoor is anhydriet een efficiënte en duurzame keuze voor uw dekvloer. Iedere vorm van vloerafwerking is mogelijk op een basis van anhydriet. U kunt hier meer lezen over anhydriet gietvloeren.