Betonvloer bestellen

Alles onder 1 dak – van leveren tot afwerken

Hoe u uw betonvloer ook wilt bestellen, u bent bij ons aan het juiste adres. U kiest zelf welk gemak u wenst. We kunnen u volledig ontzorgen, of alleen beton leveren. U mag het zeggen! Lees verder voor de opties.

✓ Stap 1: Kies uw betonvloer

Welke soort beton en hoeveel m3?

Wij leveren zowel beton, als schuimbeton voor uw renovatievloer. U kunt al vanaf 1 m3 bij ons bestellen.

✓ Stap 2: Kies uw opties

Hoeveel gemak wilt u?

Wilt u dat we alleen beton leveren, of wilt u dat we uw nieuwe betonvloer helemaal afwerken? U kiest zelf hoeveel sterren gemak u wilt.

✓ Stap 3: Plan uw betonstort

Wanneer wilt u het klaar hebben?

Vraag uw offerte aan en maak direct een afspraak voor het storten van uw nieuwe betonvloer. Wij leveren snel en vakkundig.

Hoe wilt u dat wij uw betonvloer storten?

★★★ GEMAK

Wij leveren beton, zorgen voor de stort en werken uw vloer helemaal af. Kiest u voor totaal gemak, dan hoeft u alleen maar koffie te zetten!

Beton
Betonpomp
Vloer storten
Afwerken
Vlinderen

★★ GEMAK

Wij leveren beton en verzorgen een betonpomp, zodat u niet hoeft te kruien. U zorgt voor voldoende personeel en dan kunnen we aan de slag!

Beton
Betonpomp
Vloer storten
Afwerken
Vlinderen

★ GEMAK

Wij leveren beton en u doet de rest! Deze optie wordt het meest gekozen door handige Harry’s en voor kleine oppervlaktes.

Beton
Betonpomp
Vloer storten
Afwerken
Vlinderen

Schuimbeton

Welke betonvloer is geschikt voor mijn project?

Voor verschillende toepassingen leveren wij de juiste betonvloer. Voor nieuwbouwprojecten, verbouwprojecten, tuinhuizen, stallen, etc. kunnen wij beton leveren vanaf 1m3. Wilt u uw vloer compleet renoveren? Dan leveren wij schuimbeton zodat u een mooie funderingsvloer krijgt.
Om een juiste offerte te krijgen is het van belang dat u het benodigde aantal kubieke meters berekent. Hier kun je lezen hoe je kubieke meters berekent. Bestel altijd 10% meer i.v.m. inmeting en inklinking van het beton.

Betonstort met pomp

Hoe wordt de betonvloer gestort?

Er zijn verschillende manieren om het beton van de betonmixer op de stortplaats te krijgen. U kunt het zelf kruien of we kunnen het met de betonpomp lossen. Wilt u het zelf kruien? Houd er dan rekening mee dat u minimaal 3 personen met kruiwagen nodig hebt. Kiest u voor de optie inclusief betonpomp, dan hoeft u alleen voor de afwerking te zorgen. Met onze betonpomp kunnen we tot wel 80 meter vanaf de stortplaats het beton storten. Wanneer u voor 3 sterren gemak gaat, werken we de vloer compleet voor u af en is hij daarna gereed om af te werken.

Vlinderen betonvloer

Wordt de betonvloer afgewerkt/gevlinderd?

Om de vloer af te werken en gereed te maken voor de afwerkvloer, kunnen we de vloer voor u vlinderen. De vloer wordt dan helemaal strak afgeleverd en is klaar voor de volgende stap. Wanneer u voor 3 sterren gemak kiest, zijn al deze opties inbegrepen.

Meer informatie over het beton vlinderen vindt u hier >>